BH indlæg

Viser alle 32 resultater

-28%
-28%
-25%
-25%
-25%
-25%
-25%
119,00 kr.
-34%
99,00 kr.
-25%
119,00 kr.
-25%
119,00 kr.
-25%

BH indlæg giver en fyldig barm på et øjeblik

Ønsker du en større barm, men er du ikke interesseret i at gennemgå en operation? Eller ønsker du kun en større barm en gang imellem? Så er de smarte BH indlæg svaret. Med BH indlæg vil du på et øjeblik gå en skålstørrelse op. Dine bryster og din kavalergang vil se flottere ud og du vil få en misundelsesværdig barm helt uden operation.

Mange kjoler bliver flottere og mere harmoniske med en stor og flot barm. Skal du fx i en lidt nedringet kjole, kan det pynte med en stor og fyldig kavalergang. Skal du den næste dag have en bluse på, der ikke er nedringet, kan du tage indlægget ud igen eller bruge et mindre indlæg og automatisk få mindre bryster. Du kan helt selv skrue op og ned og bruge størrelsen på din barm aktivt i dine outfits.

Køb billige BH indlæg hos shapelux.dk

Hos shapelux.dk har vi BH indlæg i mange forskellige størrelser, faconer og farver. Du kan få dem helt fra den lille smalle til de trekantede, de runde og de hjerteformede. De mindste giver en lille smule fylde, hvorimod de større giver mere fylde samt en mere markeret barm og kavalergang. De vejer mellem 35 og 90 gram pr. stk. og fås i både hudfarvet samt i klar silokone. Det kan være en god ide at investere i to størrelser BH indlæg så du kan variere størrelsen på din barm alt efter, hvilket outfit, du vælger. På den måde er du altid sikret en smuk barm uanset outfit og størrelsen på din naturlige barm.

Hos Shapelux.dk køber vi BH indlæg ind direkte fra fabrikken og vi kan derfor tilbyde en rigtig god pris. Og med den rette rengøring i form af lidt vand og håndsæbe efter brug, kan dine indlæg stadig holde i flere år. Find dine nye BH indlæg på shapelux.dk i dag.

Shapelux
Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en god brugeroplevelse. Når du bruger hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.