Brysttape

Viser alle 25 resultater

-20%
-22%
-34%
-20%
79,00 kr.
-50%
123,75 kr.

Brysttape former dine bryster som en stropløs BH

En flot kjole med åben ryg, en stropløs top samt naturlige bryster er højeste mode for tiden og en BH kan derfor være et forstyrrende element. Man vil kunne se den bagpå ryggen under toppen og den vil løfte brysterne, så de ikke længere ser naturlige ud. Du kan selvfølgelig bare smide BH’en eller tage en stropløs BH på, men det kan godt være lidt besværligt at kontrollere de helt naturlige bryster. For at have lidt mere kontrol med dem, kan du derfor prøve at eksperimentere med brysttape, også kaldet BH tape. Med brysttape kan du løfte dine bryster samtidig med, at de ser meget naturlige ud. Placerer du det rigtigt, vil det minde om en stropløs BH; bare uden de trælse bøjler. På den måde kan du både bære en kjole med åben ryg, en stropløs top samt have smukke bryster med et naturligt løft.

 

Sådan bruger du brysttape til at forme dine bryster

Brysttape eller BH tape, som det også bliver kaldt, er tape formet på en speciel måde, så det løfter som en BH, mens du til gengæld slipper for de irriterende bøjler og stropper. De har tilmed en stærk klæbende effekt, så de ikke falder af i løbet af dagen. Men selvom tapen klæber godt, skal du kun bruge lunkent vand, når den skal tages af igen. Sæt tapen øverst på brystet, så den med et let tag løfter dine bryster op og derved også giver dem fylde. Nu kan du sagtens gå i kjoler med åben ryg eller uden stropper samt nedringede toppe, hvor man ellers ville se BH’en. Brysttapen holder dine bryster oppe hele dagen og giver dem et lækkert naturligt look. Find dit brysttape til en god pris på shapelux.dk.

Shapelux
Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en god brugeroplevelse. Når du bruger hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.