Holdningskorrigerende tøj

Viser alle 4 resultater


Holdningskorrigerende / holdningsstøttende tøj

Oplever du problemer med dårlig kropsholdning, smerter i ryggen, skuldrene eller nakken? Har du et stillesiddende eller fysisk krævende arbejde, som tvinger dig ud uhensigtsmæssige positioner? Så har vi løsningen til dig. Vores holdningskorrigerende / holdningsstøttende tøj kan nemlig hjælpe dig med, at opnå den nødvendige rygstøtte og skulderstøtte i din travle hverdag. Ved brug af vores holdningskorrigerende tøj, kan du få en sund og rank ryg, samt muligheden for at sige farvel til dine daglige smerter.

Vores holdningskorrigerende produkter

Hos Shapelux tilbyder vi et udvalg af holdningskorrigerende tøj, der fungerer som holdningskorrigerende rygstøtte og holdningskorrigerende skulderstøtte. Vi hjælper dig med at opnå den korrekte positur, og med at slippe af med smerter og irritationer i ryggen, skuldrene og nakken.

Holdningskorrigerende rygstøtte - vest

Vores holdningskorrigerende ryg- og skulderstøtte, i form af en vest, hjælper med at støtte din krop, og i den forbindelse med at mindske smerter og spændinger i overkroppen. Ydermere så bidrager den holdningskorrigerende vest til, at give dig en naturlig og sund kropsholdning. Foruden at være nem at benytte, så er vores vest også praktisk. Den er nemlig designet til at kunne bruges under tøjet, uden at det kan ses. Du kan derfor sagtens have vesten på når du er på arbejde, eller til sociale begivenheder, så du altid opnår en optimal lindring og støtte hvor end du er. Dette produkt er one-size, og det kan derfor indstilles til at passe både børn og voksne.

Shapelux
Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en god brugeroplevelse. Når du bruger hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.