Nipple Covers

Viser alle 9 resultater


Nipple covers giver dig naturlige bryster uden BH

Toppen med bar ryg, den stropløse top samt de naturlige bryster er højeste mode for tiden og en BH kan derfor være et forstyrrende element. Man vil kunne se den bagpå ryggen under toppen og den vil løfte brysterne for meget, så de ikke længere ser naturlige ud.

Sammen med brysttape, er nipple covers derfor svaret. Brysttapen løfter dine bryster og får dem til at sidde pænt, mens de fine små nipple covers skjuler brystvorterne. Sidder dine bryster rigtig flot uden BH og vil du bare gerne skjule brystvorterne, kan du nøjes med at bruge nipple covers.

 

Køb billige nipple covers på shapelux.dk

Nipple covers kommer i forskellige varianter og de er utroligt nemme at anvende. Vi har modeller i silikone samt modeller i silikone og bomuld. Du klæber dem blot på brystet og de sidder godt fast i mange timer. Du kan både bruge dem under en BH eller helt uden BH. Nipple covers kan bruges op til 25 gange og kan rengøres med vand og sæbe.

Brug dine nipple covers under en halv gennemsigtig top, der ville blive ødelagt af en BH eller under en top uden stropper eller med bar ryg, hvor det ligeledes er svært at have en BH på. Vi har altid gode priser på nipple covers hos shapelux.dk.

Shapelux
Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en god brugeroplevelse. Når du bruger hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.