Waist Trainers

Viser alle 13 resultater

-30%
349,00 kr.
-30%
-30%
-50%
349,00 kr.
-50%
349,00 kr.
-50%
349,00 kr.
-50%
-50%
349,00 kr.
-50%
-50%
349,00 kr.
-50%
349,00 kr.
-50%
349,00 kr.

Få en flot timeglasfigur med en Waist Trainer

Timeglasfiguren er på kort tid blevet en af tidens største skønhedsidealer. Tendensen er tydelig hos kendte som Kim Kardashian, Amber Rose og Jessica Alba og har nu også ramt Danmark. Timeglasfiguren er især rigtig smuk under en cocktailkjole, men den pynter også under dine skjorter eller din buksedragt.

Denne figur er i det hele taget utroligt smuk og derfor meget eftertragtet hos kvinder verden over. Er du ikke så heldig at have en smuk timeglasfigur fra naturens side, kan en Waist Trainer være en hjælp. Hvis du bruger denne, kan du mindske din talje med op til 2-8 cm samt få en sundere og smukkere holdning.

 

Sådan bruger du din Waist Trainer korrekt

Bruger du din Waist Trainer korrekt, kan du opnå en meget smuk timeglasfigur. Dette gælder både, når du har den på, og når du tager den af igen. Waist Traineren er udformet som et korset, men det er ikke meningen, at du skal have den på hele tiden for at mindske din talje.

Den virker i stedet på den måde, at den hjælper dig med at stramme din talje både mens og efter du har haft den på.

Du kan have den på i løbet af dagen i op til seks uger, men tag den ikke på, lige efter du har spist, da dette kan give ubehag. Når du har brugt den i seks uger, skal du holde pause i to uger, inden du bruger den igen. Og oplever du ubehag, skal du tage den af og holde en pause. Ønsker du kun en midlertidig opstrammende effekt under din kjole, kan du i stedet have den liggende i skabet og tage den på, når du trænger til en smallere talje. Hvad end du vælger, har vi en Waist Trainer til dig på shapelux.dk.

Shapelux
Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en god brugeroplevelse. Når du bruger hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.