Selvsiddende BH'er

Viser alle 25 resultater

-34%
99,00 kr.
-34%
99,00 kr.
-34%
99,00 kr.

Undertøj uden irriterende stropper

Undertøjet er grundlaget for dit outfit. Nogle gange kan det dog komme i vejen, når du gerne vil bære tøj med bar ryg eller en stropløs top. For at få et mere harmonisk outfit, kan du derfor bære en selvsiddende BH under dit tøj. På den måde kan du bære en BH, men den vil ikke kunne ses under tøjet.

Du får lækkert lingeri, som nærmest er usynligt. Samtidig får du også løftet barmen, så den helt naturligt ser større ud. Mange kvinder kan føle sig lidt nøgne uden en BH. En selvsiddende BH er derfor en god løsning, da den dækker det mest nødvendige og samtidig giver din barm et lille løft, uden at den forstyrrer dit outfit.

Find din nye selvsiddende BH på shapelux.dk

Hos shapelux.dk har vi flere forskellige slags selvsiddende BH’er. Den mest kendte er den klæbende BH, der sidder foran uden hverken stropper eller lukning bagpå. Den virker ved at klistre på huden og giver brysterne et naturligt løft. BH’en fås i flere forskellige størrelser og kan derfor bruges til både små og store bryster.

En anden type, som dog ikke er selvsiddende, men stadig usynlig under en t-shirt, er den komfortable Ahh Bra. Den strammer ikke og giver derfor ikke de karakteristiske deller under armene. Samtidig er den utrolig behagelig og kan nemt bæres hele dagen. Find din nye selvsiddende BH på shapelux.dk i dag.

Shapelux
Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en god brugeroplevelse. Når du bruger hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.