Amme BH'er

Viser alle 2 resultater


Hvad er en amme bh?

En amme bh er en bh som er specialdesignet til perioden efter fødslen, hvor du ammer. Skålen kan nemt løsnes med blot en enkelt hånd, hvilket gør det nemt og bekvemt at amme din baby, uden at du skal tage hele bh'en af. Foruden at have sine funktionelle fordele, så giver en amme bh en god støtte, og den har ligeså et højere niveau af komfort sammenlignet med en normal bh.

Hvilken størrelse amme bh skal du bruge?

Under graviditeten vil du opleve, at dine bryster forsat vokser i takt med at du nærmer dig terminen. Derfor, så anbefaler vi at du ikke køber din amme bh før efter uge 36, da du først på dette tidspunkt har et overblik over, hvilken størrelse amme bh du skal bruge. Som en rettesnor, så sørg for at bh'en passer godt, når du bruger den yderste 'krog'. På denne måde kan du nemlig stramme bh'en, i takt med at du taber dig. Husk dog på, at du skal have en amme bh i en størrelse, som også gør det muligt at have ammepuderne i skålene.

Hvordan virker en amme bh?

En amme bh er en mere nem og komfortabel løsning, som er designet til perioden hvori du ammer. Du kan nemt og bekvemt løsne hver skål med en hånd, hvilket gør det muligt at frigøre dit bryst til amning, uden at du behøver at tage bh'en af. Såfremt du ønsker at have din amme bh på natten over, så er dette også muligt, men i så fald anbefaler vi en bøjlefri løsning, da disse er mere skånsomme for din barm

Hvornår bruger du en amme bh?

Som navnet indikerer, så benytter de fleste kvinder en amme bh, når de ammer efter graviditeten. Dog ser man også, at nogle kvinder benytter deres amme bh under graviditeten, da det bløde stof gør dem mere komfortable at have på, end en traditionel bh. Modsat en normal bh, så vil du ikke opleve, at en amme bh føles stram eller gnaver.

Shapelux
Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en god brugeroplevelse. Når du bruger hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.