Korset

Viser alle 3 resultater

-80%
59,00 kr.

Hvad er et korset?

Et korset er et stykke shapewear, som er designet til at bidrage til en slankere talje og mave. Vores korsetter er designet således, at de kan hjælpe med at reducere størrelsen på din talje, så du nemmere kan fremhæve din kropsform, og derved opnå en flot timeglasfigur. 

Hvad er fordele ved et kortset?

Ved brug af et korset, kan du med det samme se og mærke fordelene. Vores korsetter bidrager nemlig til, at du øjeblikkeligt kan opnå en slankere og mere markeret talje. Ydermere er vores korsetter designet til at kunne bruges under tøjet, og de er derfor meget diskrete, så du med det samme kan tage både din figur og dit outfit til det næste niveau. 

Foruden at bidrage til en flottere figur, så giver korsettet også en støttende effekt. Korsettet kan nemlig hjælpe dig med at forbedre din kropsholdning, samt med at reducere smerter og gener i ryggen. Korsettet er i særdeleshed effektivt til at afhjælpe rygproblemer, som kan forekomme som resultat af et stillesiddende arbejde. 

Hvorfor skal du have et korset?

Nu til dags bliver vores hverdag mere og mere travl, og det kan derfor være svært at finde tid til at træne vores kroppe regelmæssigt. Et korset kan derfor være en god løsning til at opnå en slankere figur, men også til at give en støttende effekt. Der er ingen begrænsninger for, hvornår du kan benytte dig af korsettets fordele. Korsetternes tynde og diskrete design, gør det muligt for dig, at have dem på under dit hverdags tøj på arbejdet, eller under kjolen når du skal i byen. 

Voksende popularitet:

Korsettet har hurtigt fået opmærksomhed verden over, og denne ellers gamle modetrend er i høj grad blevet genoplivet. Takket være nutidens teknologi, så er denne ældre beklædningsgenstand blevet optimeret, og den stivhed og ubehag som før var kendetegn for korsetter er nu fortid. Vores moderne korsetter hjælper dig nemlig, med at få en slankere talje og en flot figur - alt sammen med maksimal komfort. 

Sådan bruger du korsettet:

Vores korsetter er designet til at være både behagelige og brugervenlige. Når du tager korsettet på, så skal du placere det rundt om din mave, og den øverste del skal placeres lige under dit bryst. Vi anbefaler at du ikke bruger korsettet mere end 5 timer af gangen, og som nybegynder bør du kun bruge det 1 time af gangen, og derefter kan du øge tiden som du finder behageligt. 

Shapelux
Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en god brugeroplevelse. Når du bruger hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.