Lårbånd

Viser alle 3 resultater


Hvad er lårbånd?

Lårbånd er kvindens bedste ven! Lårbånd er en komfortabel og elegant måde at undgå generende sår, slidmærker og varmeknopper på inderlårene om sommeren. Nu kan du roligt iklæde dig alle dine finde sommerkjoler og nederdele uden bekymringer. Køb dine lårbånd hos Shapelux, og gå sommervarmen i møde med glæde og selvtillid! 

Vores lårbånd fås i mange forskellige størrelser og 3 forskellige farver: hvid, sort og hudfarvet. 

Lårbånd - Sexede og praktiske

Sexet og praktisk på samme tid? Det er næsten for godt til at være sandt, men med de flotte og sexede blonde lårbånd fra Shapelux, så er det nu engang en realitet. Lårskånerne fra Shapelux sørger nemlig for, at følelsen af svedige lår som glider mod hinanden, og varmeknopper som svier og klør forbliver fortid.

Hvordan virker lårbånd?

I alt sin enkelthed, så trækker du blot lårbåndene op på det område på benet, hvor indersiden af lårene mødes. Lårbåndene er lavet i et blødt og skånsomt materiale, og lårbåndene sikrer dig derfor mod slidmærker og irritation på indersiden af lårene. Det smarte design med silikone materiale på indersiden sikrer dig, at lårbåndene forbliver der hvor du ønsker dem hele dagen.

Shapelux
Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en god brugeroplevelse. Når du bruger hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.