Hvad er Waist Training


Hvad er Waist Training

Waist Training er meget populært blandt udenlandske stjerner som Kim Kardashian og Jessica Alba samt vores mere hjemlige kendis Irina The Diva. Og har du endnu ikke set de mange billeder på Instagram, er det bare med at søge på #waisttraining. Waist Training er en måde, hvorpå du kan stramme din figur ind, gøre den mere flad samt mindske taljen. Du kan komme af med adskillige centimeter og få en flot timeglasfigur både med og uden Waist Traineren på. Og ønsker du kun en midlertidig effekt, kan du bare tage den på, når du ønsker en smallere talje i et bestemt outfit.

Hvordan virker Waist Training

Waist Traineren strammer din overkrop ind samtidig med, at den får dig til at svede ved mindre aktivitet. På den måde kan du på kortere tid få et bedre resultat. Din figur bliver smallere og din holdning bliver rankere. Waist Traineren former faktisk din figur både med og uden træning og gør din hverdag og træning nemmere.

http://shapelux.dk/waist-trainers

Brug din Waist Trainer til hverdag

Du kan bruge din Waist Trainer under dit tøj til dagligt og den vil forme kroppen; også mens du ikke træner. Tag din Waist Trainer på om morgenen og hav den fx på, mens du er på arbejde. Når du kommer hjem om eftermiddagen, kan du tage den af og slappe af i maven. 


Brug din Waist Trainer til træning

Vil du gerne opnå de bedste resultater, skal du bruge din Waist Trainer under træning. Når du træner med din Waist Trainer sveder du mere under din træning ved mindre aktivitet, hvilket kan skabe en slankende effekt. Samtidig vil Waist Traineren stadig forme din krop, som den også gør, når du ikke træner.

 

Derfor er det vigtigt at finde den rigtige størrelse

For at skabe den bedste effekt, er det vigtigt, at din WaistTrainer passer perfekt. Er din Waist Trainer for stor, vil den ikke stramme nokog bruger du en, der er for lille, vil den stramme på de forkerte steder ogderved skabe en forkert og uflatterende figur.


Sådan finder du den rigtige størrelse

 

For at finde den rigtige størrelse Waist Trainer skal du have målebåndet frem. Mål din talje, som ligger lige under det nederste ribben og et par centimeter eller mere over navlen. Find dit taljemål i størrelsesguiden og se, hvilken størrelse, du skal bruge. Er du mellem to størrelser, skal du vælge den største, da alle Waist Trainers kan strammes ind.